19.voňavý stromeček

🎄🎄🎄🎄🎄

.
.
„A máte stromeček? A mohla bych ho vidět?“ 😍
 
Že ne? Tak si můžete jeden malý voňavý vyrobit! ☺️
 
Návod zde: 

Co budeme potřebovat: Tree Ornaments Made with Cinnamon Sticks, Pine Garland & Buttons | Christmas crafts, Holiday crafts, Christmas diy

● jednu celou skořicovou kůru

● větvičku nějakého jehličnanu (můžete utrhnout ze zahrady nebo se vydat na krátkou procházku do parku)

● provázek

● staré knoflíky

● tavnou pistoli

● nůžky

● papír či podložku

Jak budeme postupovat:

Nejdříve si na stůl nachystáme všechny potřebné pomůcky. Poté postavíme pistoli na podložku, abychom při práci nezašpinili stůl. Zapojíme tavnou pistoli do zásuvky a počkáme až se nám rozehřeje náplň uvnitř. Mezitím si rozstřihneme větvičku na 3 části – krátkou, delší a nejdelší. Až bude pistole dostatečně rozehřátá, tak budeme větvičky lepit na skořicovou kůru. Nejkratší část přilepíme na okraj, vedle ní přilepíme delší část větvičky, a nakonec tu nejdelší. Následně na větvičku přilepíme knoflíky, které symbolizují vánoční baňky. Počkáme až nám lepidlo pořádně zaschne a následně stromeček otočíme větvičkami dolů. Ustřihneme si kousek provázku a na zadní stranu kůry ho přilepíme. Tak se nám vytvoří očko na zavěšení.

Hotový stromeček si můžete zavěsit například na dveře vašeho pokoje, na váš velký vánoční stromeček nebo s ním potěšit třeba vaše prarodiče.

Při lepení postupujte opatrně, ať se nespálíte o horké lepidlo! Raději pracujte pod dozorem staršího sourozence nebo rodiče.

.
.
#adventnikalendarvyzev
Příspěvky můžete sledovat také na našem facebooku
.
.
Tento záznam byl publikován v AKTUALITY . Uložit odkaz do záložek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *